<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az elmúlt két év se ment valami jól: 270 millió forint veszteséget értek el.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) figyelmét is felkeltették a Norbi Update Lowcarb Zrt. egyes termékeivel kapcsolatos állítások, a hivatal eljárást folytat a céggel kapcsolatban – írja a Napi.hu. 

A vállalkozás 2021-es beszámolója szerint tavaly 2,3 milliárd forintra növelték az árbevételt, de a kiadások ennél is nagyobbak voltak, így az évet – 2020-hoz hasonlóan – ismét 135 milliós veszteséggel zárták.

Diétás eredmény. Fotó: MTI Fotó/Balogh ZoltánDiétás eredmény. Fotó: MTI Fotó/Balogh Zoltán

A GVH sajtóirodája a portálnak megerősítette, hogy eljárást folytat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezhető megszegése miatt, a cég Update termékeihez köthető egyes kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatban.

Szintén a Napi.hu cikkéből derült ki, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka másik cége, az Alakreform Kft. tavaly szerény nyereséget termelt. Ez a vállalkozás mintegy 30 millió forinttal több kiadást könyvelt el, mint az előző évben, a bevétele azonban csak ötmillióval nőtt, így a nyereség is jóval szerényebb összeget mutatott az év végén, mint egy évvel korábban: 40 millió után 16 millió forintot.

(Napi.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.