<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Újabb kormányközeli médiavállalatnál húzzák meg a nadrágszíjat, Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaság megválik legismertebb arcaitól is, így Hajdú Péternek és Ábel Anitának is felmondtak, számolt be a Blikk.

A Blikk információi szerint a Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre – az erről szóló dokumentumot már megkapták a kollégák –, és elköszönnek valamennyi sztárjuktól is.

Hajdú Pétertől is megválnak.  Forrás: LifeTVHajdú Pétertől is megválnak. Forrás: LifeTV

Egy ideig hallani lehetett arról, hogy a TV2 csoportba kerülnek majd a csatornák, de ez valószínűleg nem így lesz, hanem nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működnek tovább.

A leépítés így megszűnik az Ébredj velünk című reggeli műsor, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter vezette Összezárva és Frizbi is, ahogy az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és a Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című reality is. A lap információit megerősítette a tulajdonos Vaszily Miklós is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.