<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A GreenGo flottája tavaly több mint ötven százalékkal 500 autóra nőtt, szolgáltatási területe 100 négyzetkilométerre bővült, bérlési ideje megduplázódott és a cég ügyfelei a kölcsönvett gépjárművekkel kétszer annyi kilométert tettek meg, mint az előző évben.

Az autómegosztó szolgáltató felidézte, hogy a munkaadók a közösségi autómegosztást a hatályos adójogszabályok értelmében adó- és járulékmentesen biztosíthatják alapbéren felüli juttatásként.

A GreenGo autómegosztó flottája több mint 50 százalékkal nőtt tavaly. Fotó: Depositphotos
A GreenGo autómegosztó flottája több mint 50 százalékkal nőtt tavaly. Fotó: Depositphotos

A felhasználók az elektromos flotta használatával tavaly több mint 1300 tonna extra szén-dioxid kibocsátásától mentesítették Budapest levegőjét - mutattak rá.

A cég ügyfelei elsősorban bevásárlásra, kirándulásra és Budapest közeli fürdőhelyek felkeresésére használták a szolgáltató gépjárműveit a közlemény szerint.

A GreenGo nettó árbevétele 2021-ben 658 millió forintot tett ki, ami a nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint 18,9 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi 553 millió forintot. A cég adózott vesztesége 903 millió forintra nőtt tavalyelőtt a 2020-as 672 millió forint veszteségről.

(MTI)