2018. október 1. 11:28
mfor.hu

Vaszily Miklós a közmédia vezérigazgatói posztját hagyja el, és veszi át az ECHO TV operatív vezetését.

Október 1-től Vaszily Miklós tölti be az ECHO TV vezérigazgatói posztját. A Médiaszolgáltatás és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi vezérigazgatója 17 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a magyar és közép-európai regionális média, internetes kereskedelem és szolgáltatások területén. A szakember folytatja az ECHO TV professzionális átalakulásával tavaly megkezdett szakmai munkát annak érdekében, hogy tulajdonosok, illetve a televízió menedzsmentje által közösen meghatározott célkitűzésnek megfelelően az ECHO TV továbbra is élen járjon a polgári értékrend képviselete mellett a magyar kultúra és a magyar hagyományok megőrzésében, áll a vállalat közleményében.

Az MTVA-tól igazolt az ECHO TV-hez Vaszily Miklós (Forrás: MTI Koszticsák Szilárd) Az MTVA-tól igazolt az ECHO TV-hez Vaszily Miklós (Forrás: MTI Koszticsák Szilárd)

Az ECHO TV korábbi vezérigazgatója a Mészáros-cégcsoport kommunikációs vezetőjeként folytatja munkáját. Farkas Boglárka 1992 óta vesz részt a hazai televíziózásban. Pályafutása során a Duna Televíziónál és a Hír Televíziónál is dolgozott. Közel három évvel ezelőtt vállalta az arculatában és technikai hátterében is megújuló ECHO TV hírigazgatói, majd vezérigazgatói posztját. Irányítása alatt bővült nézettség, továbbá a hír-és háttér-televíziózás egyik vezető csatornájává vált az ECHO TV, írja a csatorna közleménye.

Az elmúlt napokban a magyar sajtó sokat foglalkozott a kormányközeli üzletemberek kezében lévő médiavállalkozások összevonásával. Akkor a 444.hu írt arról, hogy az egy holdingba összevonásra kerülő sajtótermékeket vezérigazgatóként fogja vezetni Vaszily Miklós. Miután az MTVA vezetői posztjához képest az ECHO TV szakmailag visszalépést jelentene, a mostani kinevezés vélhetlőleg ennek az átalakítási folyamatnak a része.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!