2018. december 21. 14:39
mfor.hu

Ajándékot kapni mindig szívet melengető, sokak számára azonban még nagyobb öröm megajándékozni egy közeli hozzátartozót, rokont vagy barátot. Jó tudni, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem elég odaadni az ajándékot, hanem szerződést kell írni róla, sőt, sok esetben még illetéket is kell fizetni utána.

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara szakmai segítségével az ajándékozás szabályait mutatjuk meg: milyen esetekben kell szerződést készíteni, vagy illetéket fizetni utána, és mikor kell közjegyzőhöz vagy ügyvédhez fordulni.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.