2019. június 28. 13:37
mfor.hu

Újabb 9 éves időtartamra meghosszabbította a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. a Szentendre déli részén található irodaházának és bemutatótermének bérleti szerződését.

A DAV-Estate Kft. tulajdonában álló, 7900 négyzetméter alapterületű irodaház és bemutatóterem még 2007-ben, úgynevezett „built-to-suit" beruházás keretében épült a Raiffeisen Bankcsoport fejlesztésében. A 2008-as birtokbaadás óta folyamatosan a Ford bérelte az A kategóriás komplexumot. Nagy öröm számomra, hogy a Ford legjelentősebb magyarországi bérleményével kapcsolatosan az elmúlt több, mint 10 év szoros együttműködése a Raiffeisen Bankcsoport és a Ford KKE Kft. között azt eredményezte, hogy 2028-ig meghosszabbítottuk a bérleti szerződést. – mondta Csobádi Ákos, a DAV-Estate ügyvezetője.

Molnár Viktor, a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. ügyvezetője hozzátette: A Ford otthonra talált Szentendrén, a központ mind elhelyezkedésében, mind szolgáltatásaiban kiemelkedően teljesíti a Ford magyarországi regionális székhelyének elvárásait.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.