<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A T-Mobile lesz az első mobilszolgáltató, amely árulhatja majd a Google Android szoftverével ellátott mobiltelefont.

Az okostelefont a világ egyik legnagyobb mobilgyártója, a HTC készíti, és a tervek szerint még karácsony előtt, október környékén a boltokba kerül az Egyesült Államokban, számol be a The New York Times.

A felsőkategóriás készülék képességeivel kapcsolatban arra számítanak, hogy hasonló lesz az Apple iPhone-jához és más okostelefonokhoz, azaz elérhető lesz rajta az internet, valamint sok, korábban számítógépekre szabott funkció is.

A Goolge-mobilnak az iPhone-hoz hasonlóan érintőképernyője lesz, melyet felcsúsztatva azonban megtaláljuk az ötsoros billentyűzetet.

A HTC és a Google nehéz feladat elé néz, ha túl akarják szárnyalni az új, 3G-s iPhone sikerét. A készülék értékesítésének nyitóhétvégéjén a kereskedők több mint egymillió iPhone-t adtak el, mindössze három nap alatt.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.