2p

Új mezszponzora van a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencvárosnak: a Superz. Budapest és a Sportfive Hungary Kft. által kötött megállapodás értelmében a magyar parfümmárka három évre kötelezi el magát a zöld-fehérek mellett.

A klub szerdai közleménye szerint idén júliustól a mezek hasi oldalán lesz látható a Superz. Budapest logója, az új mezszponzor július 23-án, a Bajnokok Ligája selejtezőjének első mérkőzésén debütál.

"A Sportfive Hungary Kft. - mint a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának kizárólagos szponzorációs és marketingügynöksége, valamint a Groupama Aréna üzemeltetője - nevében mondhatom, büszkék vagyunk arra, hogy ismét egy nagyon komoly megállapodást sikerült megkötnünk, és immár a Superz. Budapest is mezszponzorként a Ferencváros mellé áll a következő szezontól" - mondta Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. vezérigazgatója.

Egymásra talált a parfümbiznisz és a foci
Egymásra talált a parfümbiznisz és a foci
Fotó: fradi.hu

"Fontos célkitűzésem volt a márka létrehozásánál, hogy olyan terméket állítsunk elő, melyek az európai szabványok szerint a legtisztább minőségi hordozóanyagokkal, természetes forrásokból származó összetevőkkel készülnek" - jelentette ki Szerencsés Szabolcs, a Superz. Budapest alapítója. Szerinte a parfümkészítés csakúgy, mint a labdarúgás, szenvedély és művészet.

A közlemény szerint a 35-szörös magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapatánál a következő szezonra kitűzött elsődleges cél, hogy az együttes megszerezze sorozatban hetedik bajnoki címét, emellett bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!