2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Bezárta mindkét fióktelepét Mészáros Lőrinc cége, a 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. – írja az Átlátszó. A cég webshopja sem működik, az oda látogatókat egy üzenet fogadja, amely szerint a honlap átmenetileg nem üzemel.

Az oknyomozó portál a cégadatok alapján arról számol be, hogy a Magyar Sportmárka Zrt. herceghalmi székhelyét nemrégiben a cégbirodalom budapesti Andrássy úti központjába tették át. A Mészáros-csoport kommunikációs igazgatósága erre hivatkozva azt állította, hogy a telephely költözése miatt szűnt meg az iroda és a bemutatóterem. Hozzátették azt is, hogy a termékeik értékesítése értékesítési managereken keresztül történik, a lakossági értékesítés jelenleg szünetel, partnereink főként nagyvállalatok és sportegyesületek.

A cikk megemlíti, hogy a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa tavaly nyáron mintegy 70 ezer 2Rule-terméket adományozott rászoruló fiataloknak összesen 200 millió forint értékben. Az Átlátszó megkérdezte, hogy az ajándékozásnak van-e köze a fióktelepek megszűnéséhez, de a cég erre kitérő választ adott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!