TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 25. 08:32
mfor.hu

Más médiumokat is komolyan érint majd, ami az Index körül történik.

Az Index esetében a legnagyobb hazai online szereplőről beszélünk, amelyet egyes mutatókban és időnként, sőt néha tartósabban is meg tudott ugyan előzni a 24.hu is, de alapvetően piacvezetőnek számított.

Az Index nemcsak önmagában jelentős, hiszen látogatókat visz a legnagyobb magyarországi blogtárhelyre, a blog.hu-ra és több ismert aloldalra mint a Totalcar, a Velvet, a Portfolio.hu, vagy az Indamediához tartozó napi.hu.

Ha komolyan visszaesne az Index látogatottsága – amire van esély –, ezek a szereplők is megéreznék ennek következményeit – mondta Szalay Dániel, a Media1 alapítója a Klubrádió Esti Gyors című műsorának pénteki adásában. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.