2018. március 21. 09:37
mfor.hu

A felcsúti polgármester még a mobilcég felvásárlása előtt jelezte a PPF-csoport egyik tulajdonosának, hogy érdekelné a vállalat magyar leánya.

Szerda reggel jelentették be, hogy 2,8 milliárd euróért eladják a Telenor közép-kelet-európai leányvállalatait. A vevő pedig nem a korábban még befutónak tippelt Mészáros Lőrinc, hanem a cseh PPF-csoport. Ez azonban nem feltétlenül a végleges felállás az Index.hu szerint.

Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva ugyanis arról ír a lap, hogy Mészáros egyik érdekeltsége már korábban felvette a kapcsolatot a PPF-csoport egyik tulajával, Petr Kellner cseh milliárdossal. A magyar cég ugyanis állítólag jelezte a társaságnak, hogy amennyiben a négyes csomagból a magyar cég leválasztható, az érdekelné. Az Indexnek ugyanakkor volt olyan forrása is, aki azt mondta, ez inkább csak a magyar fél szándéka és a cseh vevő nem tervez azonnal egy újabb üzletet.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!