2018. március 21. 09:37
mfor.hu

A felcsúti polgármester még a mobilcég felvásárlása előtt jelezte a PPF-csoport egyik tulajdonosának, hogy érdekelné a vállalat magyar leánya.

Szerda reggel jelentették be, hogy 2,8 milliárd euróért eladják a Telenor közép-kelet-európai leányvállalatait. A vevő pedig nem a korábban még befutónak tippelt Mészáros Lőrinc, hanem a cseh PPF-csoport. Ez azonban nem feltétlenül a végleges felállás az Index.hu szerint.

Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva ugyanis arról ír a lap, hogy Mészáros egyik érdekeltsége már korábban felvette a kapcsolatot a PPF-csoport egyik tulajával, Petr Kellner cseh milliárdossal. A magyar cég ugyanis állítólag jelezte a társaságnak, hogy amennyiben a négyes csomagból a magyar cég leválasztható, az érdekelné. Az Indexnek ugyanakkor volt olyan forrása is, aki azt mondta, ez inkább csak a magyar fél szándéka és a cseh vevő nem tervez azonnal egy újabb üzletet.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.