<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az ügyfelek vélhetőleg folyamatos áremeléssel kénytelenek szembesülni, miután a szolgáltatók automatikus, inflációkövető árazásra tértek át, írta a 24.hu.

Automatikus díjkorrekciót alkalmaz a lakossági, egyes flottás és kisvállalati ügyfeleinél a Vodafone Magyarország, az díjkorrekció az otthoni és a mobil szolgáltatások előfizetési díjait egyaránt érinti – írja a 24.hu. A lap azt írja, a másik három nagy szolgáltatónál is lesz inflációkövető díjemelés, ami mindegyik szolgáltatónál tavaly került bele a az általános szerződési feltételekbe (ÁSZF).

A Vodafone mellett a Telekom, a Yettel és a Digi is azt válaszolta a lapnak, hogy a módosítást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal is egyeztették. A hatóság szerint díjkorrekciós mechanizmus bevezetésekor – ÁSZF-módosítás – még azonnali hatályú felmondási joga van az előfizetőnek, de ha szerződés szerint történik az inflációkövetés és az ezzel járó díjemelés, már nincs, írja a lap.