1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A hazai távközlési óriás mostani bejelentése értelmében számításaink szerint átlagban mintegy bruttó 40 ezerrel emelkedhet egy dolgozó havi fizetése. 

A Magyar Telekom 2023. július 1-től rendkívüli béremelésről döntött, amely 2023 második félévére összesen 2,8 milliárd forint összegű bérfejlesztést jelent - tette közzé Magyarország vezető távközlési szolgáltatója a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A Telekom legutóbbi gyorsjelentése szerint 2022 végén 6711 fő dolgozott a cégnél, ám ez az adat a Magyar Telekom Csoport teljes munkavállalóit jelöli – beleértve a macedón leányvállalatot is –, azonban a béremelés a vállalatcsoport magyarországi munkatársaira vonatkozik, így nagyságrendileg 6 ezer főt érint.

Ami azt jelenti, hogy átlagban mintegy bruttó 40 ezer forinttal nőhet egy dolgozó havi fizetése. 

A tájékoztatás szerint

a társaság célja, hogy támogassa kollégáit az inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében valamint megőrizze munkaerőpiaci versenyképességét.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!