2018. április 14. 16:51
mfor.hu

Nemcsak kinézetében újul meg hamarosan a Gmail, a Google levelezőrendszere, hanem új szolgáltatások is lesznek rajta. Az egyik ilyen, hogy beállíthatjuk, mikor tűnjön el az elküldött levelünk.

A Gmail üzleti felhasználói, akik a G Suite szolgáltatást használják már készhez kapták az értesítést, hogy megújul kinézetében a levelezőrendszer.

A TechCrunch munkatársai azonban egy érdekes új elemet is észrevettek a változtatások között: úgy tűnik, a Gmail bevezeti a lejáró, eltűnő üzeneteket. Mutatjuk: 


Az új levél írásához használt képernyőnézeten megjelenik egy zár ikon, amivel az üzeneteket titkossá vagy bizalmassá lehet tenni, vagyis nem lehet sem továbbküldeni, sem másolni, sem letölteni, sem kinyomtatni az üzenetet. Screenshotot mindazonáltal lehet készíteni róla...


A levélírás során beállíthatjuk majd, hogy mikor tűnjön el a levél a postaládából, 1 hét vagy 1 hónap, vagy esetleg csak évek múlva. Beállíthatjuk azt is, hogy az email fogadója egy SMS küldésével azonosítsa magát, így párosítva össze emailcímeket mobilszámokkal. A Google egyébkén emlékeztetett arra, hogy tavaly óta nem nézik a Gmail-es levelezőrendszert személyre szabott hirdetésekhez aadatgyűjtés céljából.

Jelenlegi formájában úgy tűnik, a Gmail mindössze egy linket generál, amelyet a jelenlegi Gmail-t használók kapnak, és arra kattintva lehet elolvasni az eredeti üzenetet, amely bizonyos idő múlva eltűnik, ám a linket tartalmzó mail nem feltétlenül.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.