1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Újabb egy évre meghosszabbítva.

A Magyar Telekom az extraprofit adókról szóló kormányrendelet alapján a csoportot terhelő távközlési pótadót a 2022. és 2023. éveken kívül a 2024-re is meg kell fizetni - jelentették be a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatóban.

Mint írták, Magyarország Kormánya 2023. május 31-én rendeletet hozott az egyes ágazatokat, köztük a távközlési szektort is terhelő extraprofit adókról szóló kormányrendelet módosításáról. A távközlési pótadó az elektronikus hírközlési szolgáltatásból származó, helyi adókról szóló törvény szerinti éves nettó árbevételre kerül kivetésre, és azt a módosítás alapján a 2024. évre vonatkozóan is meg kell fizetni.

Ennek következtében a Társaság EBITDA AL 2024. évi értékére vonatkozó kitekintése a korábban bejelentett „dinamikus növekedés” helyett „közepes mértékű növekedés”-re változik. A 2024. évre vonatkozó kitekintés további elemei változatlanok maradnak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!