TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Az Andy Vajnához köthető és jelenleg egyelten országos kereskedelmi rádióként működő Retro még mélyebbre ássa a hallgatóit a Kádár-korba.

A kormány az utóbbi hetekben kultúrharcot hirdetett és a jövő nemzedékét már az óvodákban helyes szellemi irányba állítanák. Valószínűleg felmérték, hogy az idősebb polgárok esetében ez nem feltétlen vezetne eredményre, őket viszont remekül lehet "altatni" a nosztalgiával. Az Andy Vajna érdekeltségi köréhez köthető országos kereskedelmi csatorna, a Retro Rádió ebbe az irányba tett újabb határozott lépést, ismét hallható lesz ugyanis a Poptarisznya.

A Kádár-korszakban legálisan csak a Petfői Rádión és azon belül is elsősorban a Poptarisznya című műsorban lehetett aktuális popzenével találkozni. Valószínűleg ebből kifolyólag lett a 80-as években a Nyugat felé résnyi kitekintést engedő műsor, és annak vezetője emblematikussá. Ezt a rádió közleménye is hangsúlyozza, hiszen mint írták B. Tóth László neve abban az időben vált igazán ismertté, amikor csak néhány adóból lehetett válogatni és vadászni kellett a jó zenéket.  A neves lemezlovas és rádiós személyiség most ismét leporolja a régi dalokat és újra pörgeti a legnagyobb slágereket.

B. Tóth László (Fotó: MTVA/Zih Zsolt) B. Tóth László (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Nem lebecsülve a műsorvezető B. Tóth László személyét és munkásságát, megvan a "bája", ha egy 70 év feletti embert reaktiválnak, hogy dinamikus bulikkal szórakoztassa a hallgatókat. Mindenesetre a Poptarisznyát B. Tóth Lászlóval 16 év után élvezheti újra az egész ország augusztus 19-től a Retro Rádióban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.