2018. augusztus 13. 14:51
mfor.hu

Az Andy Vajnához köthető és jelenleg egyelten országos kereskedelmi rádióként működő Retro még mélyebbre ássa a hallgatóit a Kádár-korba.

A kormány az utóbbi hetekben kultúrharcot hirdetett és a jövő nemzedékét már az óvodákban helyes szellemi irányba állítanák. Valószínűleg felmérték, hogy az idősebb polgárok esetében ez nem feltétlen vezetne eredményre, őket viszont remekül lehet "altatni" a nosztalgiával. Az Andy Vajna érdekeltségi köréhez köthető országos kereskedelmi csatorna, a Retro Rádió ebbe az irányba tett újabb határozott lépést, ismét hallható lesz ugyanis a Poptarisznya.

A Kádár-korszakban legálisan csak a Petfői Rádión és azon belül is elsősorban a Poptarisznya című műsorban lehetett aktuális popzenével találkozni. Valószínűleg ebből kifolyólag lett a 80-as években a Nyugat felé résnyi kitekintést engedő műsor, és annak vezetője emblematikussá. Ezt a rádió közleménye is hangsúlyozza, hiszen mint írták B. Tóth László neve abban az időben vált igazán ismertté, amikor csak néhány adóból lehetett válogatni és vadászni kellett a jó zenéket.  A neves lemezlovas és rádiós személyiség most ismét leporolja a régi dalokat és újra pörgeti a legnagyobb slágereket.

B. Tóth László (Fotó: MTVA/Zih Zsolt) B. Tóth László (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Nem lebecsülve a műsorvezető B. Tóth László személyét és munkásságát, megvan a "bája", ha egy 70 év feletti embert reaktiválnak, hogy dinamikus bulikkal szórakoztassa a hallgatókat. Mindenesetre a Poptarisznyát B. Tóth Lászlóval 16 év után élvezheti újra az egész ország augusztus 19-től a Retro Rádióban.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés