2019. március 31. 09:14

Erről döntött a társaság, miután nyugtázta, hogy 2018-ban több mint 20 százalékkal magasabb árbevételt és nyereséget ért el, mint egy évvel korábban.

A 2007-ben Hotel Booking Bt.-ként alapított, 2011-ben Szallas.hu-ra átkeresztelt és kft.-vé átalakult társaságot 2015 decemberében vette meg az OTP Bank-csoport – 70 százalékban a kockázatitőke-alapkezelője által igazgatott PortfoLion Regionális Magántőke Alap, 30 százalékban maga a hitelintézet – a Central Médiacsoporttól, valamint a két alapító tagtól, Varga Zoltántól és Dorcsinecz Józseftől.

Intenzívebb marketing Intenzívebb marketing

A vezető tisztségviselői között Kákosy Csabát, a második Gyurcsány-kormány gazdasági és közlekedési miniszterét is a soraiban tudó, piacvezető online szállásközvetítéssel foglalkozó társaság a magánszemélyek számára online szállásfoglalást biztosító szallas.hu portál révén évről évre növeli forgalmát. Míg 2013-ban még 817 millió forintos árbevétellel zárt, addig 2018-ban már közel 4,2 milliárdossal.

A tavalyi, több mint 20 százalékos forgalomemelkedést a kft vezetői az intenzív marketingnek, illetve az utazásközvetítői tevékenység árbevételének gyarapodásának tudták be a szerdán közzétett 2018. éves beszámolójukban. Melyből az is kiderül, hogy a cég tavalyi, közel 432 millió forintos adózás előtti nyeresége 22,5 százalékkal haladja meg a tavalyelőttit.

Az átalakulási vagyonmérleg-tervezet szerint a Szallas.hu Zrt. jegyzett tőkéje kft-s létének 3 milliójáról 5 millióra emelkedik, amit jelentősen meghalad az 1,3 milliárdos saját tőkéje. Kötelezettségei csaknem 547 millióra rúgnak, ezek kivétel nélkül rövidek, azaz egy éven belül esedékesek.Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/?>

 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!