2019. március 31. 09:14

Erről döntött a társaság, miután nyugtázta, hogy 2018-ban több mint 20 százalékkal magasabb árbevételt és nyereséget ért el, mint egy évvel korábban.

A 2007-ben Hotel Booking Bt.-ként alapított, 2011-ben Szallas.hu-ra átkeresztelt és kft.-vé átalakult társaságot 2015 decemberében vette meg az OTP Bank-csoport – 70 százalékban a kockázatitőke-alapkezelője által igazgatott PortfoLion Regionális Magántőke Alap, 30 százalékban maga a hitelintézet – a Central Médiacsoporttól, valamint a két alapító tagtól, Varga Zoltántól és Dorcsinecz Józseftől.

Intenzívebb marketing Intenzívebb marketing

A vezető tisztségviselői között Kákosy Csabát, a második Gyurcsány-kormány gazdasági és közlekedési miniszterét is a soraiban tudó, piacvezető online szállásközvetítéssel foglalkozó társaság a magánszemélyek számára online szállásfoglalást biztosító szallas.hu portál révén évről évre növeli forgalmát. Míg 2013-ban még 817 millió forintos árbevétellel zárt, addig 2018-ban már közel 4,2 milliárdossal.

A tavalyi, több mint 20 százalékos forgalomemelkedést a kft vezetői az intenzív marketingnek, illetve az utazásközvetítői tevékenység árbevételének gyarapodásának tudták be a szerdán közzétett 2018. éves beszámolójukban. Melyből az is kiderül, hogy a cég tavalyi, közel 432 millió forintos adózás előtti nyeresége 22,5 százalékkal haladja meg a tavalyelőttit.

Az átalakulási vagyonmérleg-tervezet szerint a Szallas.hu Zrt. jegyzett tőkéje kft-s létének 3 milliójáról 5 millióra emelkedik, amit jelentősen meghalad az 1,3 milliárdos saját tőkéje. Kötelezettségei csaknem 547 millióra rúgnak, ezek kivétel nélkül rövidek, azaz egy éven belül esedékesek.Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/?>

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.