2018. november 9. 13:52

Néhány nap alatt elrendezték az adóvitát.

Lapunk október elején írta meg, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végrehajtási eljárást indított Hosszú Katinka cége, az Iron Corporation Kft.ellen. Az eljárást szeptember 27-én indította el az Észak-budapesti Igazgatóság hátralékkezelési osztálya, amiből arra lehet következtetni, hogy a Katinka vállalkozása elmaradhatott az adóbefizetéssel.

Hosszú Katinka Hosszú Katinka

Mint a legfrissebb cégnyilvántartási bejegyzésből kiderül, elég gyorsan pont került az ügy végére: a hatóság október 12-én megszüntette az eljárást, vagyis rendeződtek a vitás kérdések.

Korábban volt már ilyen ügye a társaságnak, idén március végén is indult végrehajtási eljárás ellenük, ami szintén viszonylag gyorsan, április elejére lezárult.

Katinka cégében egyébként még mindig társtulajdonos volt férje és edzője, Shane Tusup.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.