<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Közel 4,5 milliárdos törzstőkével alakult meg az FSG (Hungary) Holdings, a szálak Kínába vezetnek - és talán a IV. kerületbe, de erről senki se akar beszélni.

Nagy kínai futballbefektető jelent meg Magyarországon - derül ki a 24.hu cikkéből. Az FSG (Hungary) Holdings Kft. 4,45 milliárd forint törzstőkével jött létre, a tulajdonosi szálak némi offshore-kitérővel a Fosunhoz, Kína egyik legnagyobb nem állami tulajdonú globális vállalatcsoportjához vezetnek a lap szerint. A cég számos terület mellett a sportbizniszben is érdekelt, luxemburgi leánya a tulajdonosa például a Premier League-ben jól szereplő Wolverhampton Wanderers FC-nek is, de áttételesen a svájci Grasshoppers is az érdekeltségükbe tartozik.

Vajon mire készülnek Magyarországon? Kép:  fosun.comVajon mire készülnek Magyarországon? Kép: fosun.com

A lap felvetette, hogy itthon az egyetlen komoly, eladósorban lévő klub az Újpest FC, amelynek jelenlegi tulajdonosa hazai és külföldi vevőjelölttel is folytatott már előrehaladott tárgyalásokat. A klub ügvezetője a 24.hu megkeresésére azt mondta, a korábbiakhoz képest nincs új fejlemény a klub eladása körül, más hírt/pletykát nem kívánt kommentálni. 

Az új cég terveinek felfedésében persze a legilletékesebb az FSG (Hungary) Holdings vezetője lenne, Yu Shi azonban azt üzente: nem kíván nyilatkozni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.