2020. február 5. 09:16
mfor.hu

A Magyarországon eddig nem látott formátum hazai változata mellett több más tavaszi újdonságról is beszélt kedden a Sony-csatornák, a Viasat3, a Viasat6, a Sony Max és a Sony Movie Channel és az AXN képviselője egy budapesti tévés konferencián.

A cikk eredetileg a media1-en jelent meg.

Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) Nonstop+ elnevezésű budapesti szakkonferenciáján jelentette be a Sony Pictures Television (SPTN) képviselője ma, kedden, hogy milyen újdonságokkal készülnek a Sony magyarországi tévécsatornái a tavaszi szezonban.

A legnagyobb dobás, hogy a Viasat6 bevállalós saját gyártású produkcióval erősít a szezonban: itthon is bemutatják a Sony Pictures Celebrities in Solitary / Celebs In Solitary című formátumát, amelyet eredetileg a Stellify Media alkotott a Channel 5 számára az Egyesült Királyságban. A Viasat6-on képernyőre kerülő produkció lesz az első nemzetközi verziója a műsornak.

A valódi antiszociális kísérlet celebeket állít kihívás elé, hogy megmutathassák, meddig bírják a hírességek magányosan, teljesen elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül.

A sorozat szereplői egy puritán berendezésű konténerben lesznek bezárva, elvágva a külvilágtól, elektromos kütyük nélkül. Természetesen alapvető élelmiszerek, tisztálkodószerek a rendelkezésükre állnak majd, szóval azért nem emberkínzásról van szó.

A reality-ben egymástól független konténerekben összesen 4 celeb lesz majd. A Celebs in solitarity magyar változatának premierje május 18-án várható, hangzott el a Nonstop+ konferencián. Úgy tudjuk, a műsornak még nincs magyar címe, és a magyar hazai hírességek személyéről is csak ezután dönt a Sony.

Új évad érkezik az Észbontókból, megújul a TotalCar, újra lesz Feleségek Luxuskivitelben

Új évaddal jelentkezik áprilisban a Viasat3 kvízműsora, az Észbontók. Ezt továbbra is Kovács Áron vezeti majd, és naponta képernyőn lesz, bár ez a Media1 olvasói számára vélhetően nem újdonság, hiszen ezt már korábban bejelentették egy másik konferencián.

Az abszolút régi motoros TotalCar megújult formában tér vissza tavasszal a képernyőkre a Viasat6 csatornán. Ebben a jól ismert autós teszteken kívül egy zöld projektbe is belevág Bazsó Gábor és Winkler Róbert, akik egy Porschét bütykölnek majd. Emellett a másik nagy dobása lesz a Sony Picturesnek, hogy folytatja a Feleségek luxuskivitelben című reality sorozatát is, de ezt már szintén bejelentették korábban.

A reality a VIASAT3-on lesz képernyőn, hogy a fényűzés mindennapjaiba engedjen betekintést.

Régi-új sorozatok

Folytatja a Sony új évadokkal az általuk vetített amerikai sorozatokat is: jön a Gyilkos elmék befejező évada, a CarterA kijelölt túlélő, a SWAT – Különleges egység, a SEAL TeamAz újonc, a New AmsterdamAz igazság terhe, az NCIS: Los Angeles, az NCIS: New Orleans, a MacGyver és az Elfeledve is várja a nézőket az AXN műsorán. A Viasat6-on pedig az Amerikai Horror Story kilencedik évadát fogják vetíteni.

A Sony Max csatornán hamarosan elindul a Nagy Ő az édenben és a Kacat-dizájnerek. Emellett pedig új részeket hoznak különböző főzőműsorokból, a Gordon Ramsay által vezetett Amerikai mesterszakácsból és az Amerikai mesterszakács juniorból.

Sony Movie Channel mozicsatornára olyan akciófilmek érkeznek tavasszal mint a Pókember-sorozat, a Superman visszatér vagy a Tökéletes bűnözők. Érkezik a borzongást ígérő Annabelle 1. és 2. része és a Végső-állomás sorozat, míg a könnyedebb szórakozást kínáló Terhes társaság, a Másnaposok, a Szellemirtók és a Szex és New York  is. Képernyőn lesz ezenkívül a Szárnyas fejvadász 2049, a Gravitáció és az Érkezés című sci-fi is.

(media1)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.