2018. május 23. 15:03
mfor.hu

Két pályázó volt, a csak Fidesz-delegáltakból álló Médiatanács pedig eleve ki is zárta az egyik indulót a versenyből.

A Médiatanács eheti ülésén a Hold Reklám Kft.-t hozta ki győztesnek az egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádiós frekvenciára vonatkozó pályázaton, értesült a 24.hu. A döntés várható volt, mert a kizárólag Fidesz-delegáltakból álló testület a Class FM-et működtető Advenio Zrt.-t alaki (formai) hibákra hivatkozva már korábban kizárta a versenyből. A döntés következtében a Class FM által 2016. november 20-ig használt országos kereskedelmi rádiós frekvencia helyén nagy valószínűséggel kormányközeli kft. sugározhat majd rádióműsort.

A győztes Hold Reklám Kft. Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel is kapcsolatba hozható. A cég a pályázat előtt a Mészáros többségi tulajdonába került MKB Banktól vett fel hitelt. Vajna pedig számos további média-érdekeltsége mellett a Rádió 1 tulajdonosa is - a Hold-ot vezető Bakai Mátyás tavaly még a Rádió 1 társügyvezetője volt. Emellett a 24 szerint Hold Reklám Kft. több nagyvárosban is a Rádió 1 hálózat műsorait sugározza helyi rádiós frekvenciáin hálózatos partnerként. A Hold Reklám Kft. a Vajna tulajdonában lévő Lucky Ventures Kft. leányvállalata volt, a frekvenciapályázat előtt írták át Bakai nevére a céget.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.