TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. július 3. 17:39
mfor.hu

A Doto Systems a Doto programcsomagot licenceli majd a kuncsaftoknak, ezzel lehet például digitalizálni beszerzési, pályáztatási, forráselosztási és toborzási folyamatokat.

Tovább terjeszkedik az informatikai piacon a 4iG Nyrt, a társaság a DOTO System kizárólagos fejlesztésére és értékesítésére alapít vállalatot, áll a 4iG szerdai közleményében. A társaság többségi tulajdonosa a 4iG (60%), vezérigazgatója és kisebbségi részvényese (40%) pedig Galambos László Péter lesz, aki a megállapodás részeként tulajdonában lévő DOTO programcsomag licence jogait, illetve 37 fős fejlesztő csapatát biztosítja a vállalat indulásához.


 
A DOTO technológia a vállalatok ügyviteli és folyamatmenedzsment területei számára kínál megoldást a kormányzati, a nagyvállalati szektor, illetve a civil szféra számára. A gyakorlatban a DOTO programcsomag széleskörűen alkalmazható bármely vállalat, gazdasági társaság által üzleti folyamatai felépítésére, automatizálására, ellenőrzésére illetve a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok és pénzügyi, gazdasági adatainak kezelésére. Felhasználási lehetőségei többek között a beszerzési, pályáztatási, forráselosztási, toborzási folyamatok teljes körű digitalizálása. 

A magyar fejlesztésű rendszer már több alkalommal is sikeresen mutatkozott be nemzetközi szintéren. Legutóbb 2017-ben Texasban, amikor a Harvey hurrikán által okozta károk felmérésére, illetve a helyreállítási munkálatok tervezési folyamatainak optimalizálására használták.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.