2019. július 3. 17:39
mfor.hu

A Doto Systems a Doto programcsomagot licenceli majd a kuncsaftoknak, ezzel lehet például digitalizálni beszerzési, pályáztatási, forráselosztási és toborzási folyamatokat.

Tovább terjeszkedik az informatikai piacon a 4iG Nyrt, a társaság a DOTO System kizárólagos fejlesztésére és értékesítésére alapít vállalatot, áll a 4iG szerdai közleményében. A társaság többségi tulajdonosa a 4iG (60%), vezérigazgatója és kisebbségi részvényese (40%) pedig Galambos László Péter lesz, aki a megállapodás részeként tulajdonában lévő DOTO programcsomag licence jogait, illetve 37 fős fejlesztő csapatát biztosítja a vállalat indulásához.


 
A DOTO technológia a vállalatok ügyviteli és folyamatmenedzsment területei számára kínál megoldást a kormányzati, a nagyvállalati szektor, illetve a civil szféra számára. A gyakorlatban a DOTO programcsomag széleskörűen alkalmazható bármely vállalat, gazdasági társaság által üzleti folyamatai felépítésére, automatizálására, ellenőrzésére illetve a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok és pénzügyi, gazdasági adatainak kezelésére. Felhasználási lehetőségei többek között a beszerzési, pályáztatási, forráselosztási, toborzási folyamatok teljes körű digitalizálása. 

A magyar fejlesztésű rendszer már több alkalommal is sikeresen mutatkozott be nemzetközi szintéren. Legutóbb 2017-ben Texasban, amikor a Harvey hurrikán által okozta károk felmérésére, illetve a helyreállítási munkálatok tervezési folyamatainak optimalizálására használták.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.