<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bekeményít a Citigroup az Egyesült Államokban, rövid úton megszabadulnának a beoltatlan dolgozóktól.
 

A Reutershez eljutó vállalati belső kommunikáció szerint a munkavállalóknak január 14-ig van ideje, hogy legalább egy oltást beadassanak, ezután először a hónap végéig felfüggesztik őket, majd megszüntetik a munkaviszonyt minden olyan esetben, ahol az oltásellenesség nem indokolt.

Elfogyott a türelem. Fotó: DepositphotosElfogyott a türelem. Fotó: Depositphotos

A Citigroup a pénzügyi szektor első vállalata lehet, amely megteszi ezt a lépést. A szektor jelentős szereplői, mint például a Goldman Sachs, eddig csak azt rendelték el, hogy a beoltatlan dolgozók távmunkából végezzék el feladataikat.

(Reuters)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.