<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A dolgozó egy külföldi magánúton betegedett meg.

Megfertőződött a koronavírussal a UPC egyik dolgozója, ezért kiürítik a Haller Gardens irodaházat, ahol a cég működik, írja az index.

A lapnak Suba János, a UPC Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója nyilatkozott az ügy kapcsán, aki azt mondta,

"A UPC Magyarország egyik dolgozója rosszullétet jelentett, miután visszatért egy külföldi magánutazásról. Az orvosi vizsgálatok kimutatták szervezetében a koronavírust. A szolgáltató minden szükséges intézkedést elvégzett, a hatóságokkal folyamatosan egyeztetve az összes lehetséges óvintézkedést megteszi a munkavállalók biztonságának érdekében."

Az index úgy tudja, a beteg hazaérkezése után 1-2 nappal lett rosszul, a koronavírus-tesztje múlt éjjel lett pozitív. Jól van, otthoni karanténban.

(index)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.