TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. március 12. 09:57
mfor.hu

A dolgozó egy külföldi magánúton betegedett meg.

Megfertőződött a koronavírussal a UPC egyik dolgozója, ezért kiürítik a Haller Gardens irodaházat, ahol a cég működik, írja az index.

A lapnak Suba János, a UPC Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója nyilatkozott az ügy kapcsán, aki azt mondta,

"A UPC Magyarország egyik dolgozója rosszullétet jelentett, miután visszatért egy külföldi magánutazásról. Az orvosi vizsgálatok kimutatták szervezetében a koronavírust. A szolgáltató minden szükséges intézkedést elvégzett, a hatóságokkal folyamatosan egyeztetve az összes lehetséges óvintézkedést megteszi a munkavállalók biztonságának érdekében."

Az index úgy tudja, a beteg hazaérkezése után 1-2 nappal lett rosszul, a koronavírus-tesztje múlt éjjel lett pozitív. Jól van, otthoni karanténban.

(index)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.