1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

20-30 ezer utas rekedt a repülőtéren. Néhány ezrüknek nem tudtak szállodai szobát szervezni, így ők a helyszínen, tábori ágyakon éjszakáztak.

Mintegy 20-30 ezer utas rekedt szerdán az amszterdami repülőtéren az üzemanyag-feltöltésben keletkezett problémák miatt - közölte a reptér egyik szóvivője. Néhány óra elteltével a problémát sikerült megoldani, így a repülőgépek ismét rendesen feltankolhattak, és folytatódtak a felszállások.

A Schiphol repülőtér közlése szerint nem minden utasnak tudtak szállodai szobát biztosítani, így néhány ezren tábori ágyakon töltik az éjszakát.

A fennakadás miatt - amely a reptér egy szerződéses partnerénél keletkezett - több mint száz repülőgép nem tudott időben felszállni, 180 járatot pedig teljesen törölni kellett. A KLM holland légitársaság azt közölte, hogy járatainak egy része a torlódások miatt még csütörtökön is késéssel indul majd.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!