<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Jelentette be Mészáros Lőrinc tőzsdei cége.

Mészáros Lőrinc tőzsdei cége, az Opus Global Nyrt. keddi bejelentése szerint Mészáros Lőrinc családi cége, a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság Felső-Tiszára kiírt tenderét.

A közbeszerzés tárgya „Árvízi biztonság növelése a FETIVIZIG területén”, ahol a FETIVIZIG a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságot jelenti.

A munkálatokat a Mészáros-cégnek 2,8 milliárd forintért kell elvégeznie - az Opus tájékoztatása szerint a vízügy ezt az ajánlatot találta a legjobb ár-érték arányúnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.