2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A partnerhálózatot fejleszti külső forrásból.

Speciális igényű emberek számára nyújt díjmentesen megbízható információt épületek, helyszínek akadálymentességéről az Access4you. A hazai fejlesztésű startup arról tájékoztatott, hogy az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures 365 millió forintos befektetése révén nemzetközi piacokon bővítik tovább partnerhálózatukat.

Jól jön a friss  pénz. Fotó: Depositphotos
Jól jön a friss pénz. Fotó: Depositphotos

Az Access4you egységes jelrendszere képes világszerte segíteni az érintett célcsoportok tájékozódását, egyúttal hatékonyan támogatja az ingatlanok, középületek tulajdonosainak üzleti és fenntarthatósági céljait - közölte a cég.

Tájékoztatásuk szerint a tervezés alatt álló, vagy már elkészült épületek tulajdonosai és üzemeltetői közvetlenül, vagy akkreditált partnerhálózaton keresztül igényelhetik az Access4you tanúsítványt Magyarországon és külföldön egyaránt.

Az auditálást minden esetben független szakértők végzik, akik csaknem ezer szempontot figyelembe véve teljeskörű visszajelzést adnak az ingatlan akadálymentességi állapotáról. Az idős, mozgásában korlátozott, gyengén látó, vak, nagyothalló, siket, kognitív zavarral élő, kerekesszékkel, babakocsival és segítőkutyával közlekedő emberek minimumkövetelményeihez igazítva tanúsítják és minősítik az adott épületet, illetve javaslatot tesznek további fejlesztésekre is.


 
Szluha Dénes, a Hiventures startup üzletágának vezetője azt hangsúlyozta, hogy az Access4you valódi megoldást nyújt a piac igényeire, Magyarország mellett már Csehországban és Romániában is akkreditált partnerhálózat segítségével dolgozik. Az Access4you tudatta: saját fejlesztésű, ezer pontból álló szempontrendszert alkalmaznak, amely kilenc érintetti csoport használhatósági szempontjait összesíti.

A jövőre vonatkozó tervekkel kapcsolatban azt írták, hogy az Access4you 2028 végére húsz országban szeretne jelen lenni, 130 partnerrel és tízezer auditált ingatlannal. A 2019-ben alapított cég tavalyi évről készített beszámolója szerint nettó árbevétele 2022-ben 77,662 millió forint volt, 2021-ben 56,125 millió forint. Adózott eredménye 2021-ben 11,775 millió forint volt, a tavalyi évet 3,431 millió forint veszteséggel zárta.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!