2018. december 21. 16:49
mfor.hu

A Zoom.hu főszerkesztője közleményben tudatta az olvasókkal, hogy mai nappal megszűnik a portál, nem lesz hírszolgáltatás az oldalon.

 

A Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti. A cég továbbra is folytatja tevékenységét, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul - írja a közleményben Dosek Rita ügyvezető.

A Tarjányi Péter által életre hívott portál 2017-ben indult, egy viszonylag tekintélyes létszámú szerkesztőségi létszámmal (az impresszumban most is húsznál több újságíró található), ám a választások után augusztusban az addigi hírigazgató, Murányi András, még korábban az első főszerkesztő Zappe László viharos körülmények közti távozása 2017 szeptemberében (a tulajdonos, Tarjányi Péter a főszerkesztő feje fölött átnyúlva vetetett le egy cikket, amely az Orbán-család furcsa pénzügyeiről szól - ez azóta sem látható már az oldalon), majd idén szeptemberben a következő főszerkesztő, Kustánczi Norbert is elhagyta a lapot.

„Furcsa pénzmozgás az Orbán-család cégénél” helyett ez fogadja az olvasókat „Furcsa pénzmozgás az Orbán-család cégénél” helyett ez fogadja az olvasókat

Most Farkas Csilla, megbízott főszerkesztő búcsúzott az olvasóktól:

“A tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja, és sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását. A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva – a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte. A Zoom.hu impresszumára kattintva olvashatóak az igazán fontos értékei az oldalnak, mind szakmailag, mind emberileg. Megtisztelő volt ennek a szerkesztőségnek a tagja lenni, hálával tartozom a Zoom.hu csapatának!

A szerkesztőség a további kitartás reményében búcsúzik a még létező független sajtótól.”

(A cikk korábbi verziójában a zoom tulajdonosának nevét tévedésből Tasnádi Péternek írtuk, holott természetesen Tarjányi Péterről van szó. Az olvasóktól és az érintettektől elnézést kérünk. - A szerk.)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.