2019. január 15. 08:56
mfor.hu

Kisiklottak a bértárgyalások, kétórás figyelmeztető sztrájk jöhet, már egy héten belül.

Eredménytelenül zárultak a hónapok óta tartó bértárgylások a győri Audinál, így az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) megalakította a sztrájkbizottságot, írja a Kisalföld. A szakszervezet hét napon belül akár kétórás figyelmeztető sztrájkot hirdethet.

Az AHFSZ bizalmi testülete a vállalat legutolsó béremelési ajánlatát hétfőn egyhangú szavazással utasította el, ugyanakkor a sztrájkbizottság tárgyaló csoportját felhatalmazták a tárgyalások folytatására.

Kétórás figyelmeztető sztrájk eddig csak egyszer volt az Audiban – két évvel ezelőtt, akkor is megrekedt bértárgyalások miatt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.