2019. január 15. 08:56
mfor.hu

Kisiklottak a bértárgyalások, kétórás figyelmeztető sztrájk jöhet, már egy héten belül.

Eredménytelenül zárultak a hónapok óta tartó bértárgylások a győri Audinál, így az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) megalakította a sztrájkbizottságot, írja a Kisalföld. A szakszervezet hét napon belül akár kétórás figyelmeztető sztrájkot hirdethet.

Az AHFSZ bizalmi testülete a vállalat legutolsó béremelési ajánlatát hétfőn egyhangú szavazással utasította el, ugyanakkor a sztrájkbizottság tárgyaló csoportját felhatalmazták a tárgyalások folytatására.

Kétórás figyelmeztető sztrájk eddig csak egyszer volt az Audiban – két évvel ezelőtt, akkor is megrekedt bértárgyalások miatt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.