2018. április 10. 10:28
mfor.hu

A lapnál a holnapi lesz az utolsó szám, a rádió éjfélig sugároz, aztán vége.

Pénzügyi problémák miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió, írja a 444.hu. A lap munkatársaival kedden délelőtt közölték, hogy a szerdai az utolsó lapszám, a rádió pedig éjfélig sugároz még, aztán elhallgat. A két médium tulajdonosa Simicska Lajos, aki Orbán Viktor egykori legnagyobb szövetségeséből lett az egyik legnagyobb ellensége.

A szintén Simicska tulajdonában álló Heti Válasz hetilap is gondban van, de ők kapnak némi haladékot, hogy új tulajdonost találjanak, ám ha ez nem sikerül nekik, akkor ők is bezárnak. A szintén Simicskához tartozó Hír TV továbbra is működik, de a mostaninál kisebb létszámmal, többeket elküldenek a csatornától.

Simicska Lajos érdekköréhez sorolt lap az Index is, bár abban formálisan nincs tulajdonrésze. Az Index körüli változásról a 444 nem kapott hírt.

A 444 nem hivatalos információ szerint a Magyar Nemzet dolgozóiban él a remény, hogy tudnak új tulajdonost szerezni a lapnak. Állítólag a napilap vagy online verziója, az mno.hu az LMP-s Ungár Péter kezébe kerülhet. Ungárnak már van sajtóérdekeltsége: társtulajdonos a kormányprogandává átszabott és állami hirdetésekkel kitömött Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs. Piaci pletykák valamilyen módon hozzá kötik az LMP-hez kötődő Reflektor online lapot, illetve vannak pletykák arról, hogy köze lehet azonnali.hu-hoz is.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.