2018. február 19. 15:14

A napi híreink mellett szeretnénk egy rövid hír erejéig magunkról is szót ejteni: közel egy évtized után frissítettük arculatunkat.

A változás elég szembeszökő, hiszen a külső radikális változáson ment át, még a logót is módosítottuk: lecseréltük a kissé elavult korábbi dizájnunkat, és egy jóval korszerűbb külsőt kapott az oldal. De nemcsak a külcsín, hanem - az olvasók számára nem látható - forráskód és a szerkesztőségi rendszer is megújult, biztosabb alapokra helyezve az egész portál működését: az oldal reszponzív lett, ami mobilról vagy tabletről érkező olvasóinknak jó hír, hiszen sokkal gyorsabbá és felhasználóbarátabbá vált. 


Reményeink szerint mindezen változások is tükrözik azt a tavaly megkezdett munkát, amely lapunk tartalmát érintette. Nem vagyunk nagy szerkesztőség, nem dolgozunk tucatnyi újságíróval (nem mintha az különösebben nagynak számítana), így alapvető koncepciónk a holland Correspondent által is képviselt

Not News, but New, azaz a "Nem a hírek, hanem az újdonság a lényeges" 

lett már tavaly óta. Vagyis a hírversenyben csak korlátozottan veszünk részt, viszont hiszünk az információk eredetiségében, minőségében, hozzáadott értékében, feldolgozottságában, és ezeket kívánjuk mindinkább érvényesíteni napi gyakorlatunkban. Kiváló újságíróink teszik mindazt lehetővé, hogy a gazdaság sokféle területéről érdekes, eredeti információkat, háttéranyagokat készítsünk olvasóink számára, hozzásegítve Önöket a gazdasági folyamatok mélyebb megértéséhez.

Az új mfor.hu címlap Az új mfor.hu címlap

Folytatjuk ebben az évben is interjúinkat a gazdasági élet meghatározói szereplőivel, tavaly Varga Mihály, Szijjártó Péter a kormányzati gazdaságpolitikáról beszéltek, Jelasity Radován és Vida József a magyar bankrendszer meghatározó vezetőiként nyilatkoztak lapunknak, míg Oszkó Péter volt pénzügyminiszterként és kockázati-tőkebefektetőként osztotta meg véleményét a gazdaság egyes részeiről. Továbbra is hangsúlyt fektetünk a vállalati és személyes befektetési lehetőségekkel, pénzügyi döntéseket segítő információkkal foglalkozó témákra. Foglalkozunk a kriptodevizák és a mögötte álló blockchain-technológia terjedésével és tovább elemezzük a makrogazdasági folyamatokat is.

Megújult formában kínáljuk szolgáltatásainkat is: a tucatnyi kalkulátorunkat, valamint online kereskedési rendszerünket is. És készülünk egy-két újdonsággal is, ami a magyar gazdasági sajtóban még nemigen fordult elő.


Reméljük, a mostani technikai-arculati változásokkal újabb olvasókat nyerünk, hiszen az eddig eltelt egy évben a tartalmi megújulás közel felével növelte meg olvasóink számát, amit ezúton is köszönünk. Minden változtatásunk azt a célt szolgálja, hogy egyre jobb minőségű tartalmat tudjunk Önöknek kínálni. Reméljük, továbbra is velünk tartanak ezen az úton.

Üdvözlettel,
Pásztor András
a Menedzsment Fórum ügyvezetője