3p

A napi híreink mellett szeretnénk egy rövid hír erejéig magunkról is szót ejteni: közel egy évtized után frissítettük arculatunkat.

A változás elég szembeszökő, hiszen a külső radikális változáson ment át, még a logót is módosítottuk: lecseréltük a kissé elavult korábbi dizájnunkat, és egy jóval korszerűbb külsőt kapott az oldal. De nemcsak a külcsín, hanem - az olvasók számára nem látható - forráskód és a szerkesztőségi rendszer is megújult, biztosabb alapokra helyezve az egész portál működését: az oldal reszponzív lett, ami mobilról vagy tabletről érkező olvasóinknak jó hír, hiszen sokkal gyorsabbá és felhasználóbarátabbá vált. 


Reményeink szerint mindezen változások is tükrözik azt a tavaly megkezdett munkát, amely lapunk tartalmát érintette. Nem vagyunk nagy szerkesztőség, nem dolgozunk tucatnyi újságíróval (nem mintha az különösebben nagynak számítana), így alapvető koncepciónk a holland Correspondent által is képviselt

Not News, but New, azaz a "Nem a hírek, hanem az újdonság a lényeges" 

lett már tavaly óta. Vagyis a hírversenyben csak korlátozottan veszünk részt, viszont hiszünk az információk eredetiségében, minőségében, hozzáadott értékében, feldolgozottságában, és ezeket kívánjuk mindinkább érvényesíteni napi gyakorlatunkban. Kiváló újságíróink teszik mindazt lehetővé, hogy a gazdaság sokféle területéről érdekes, eredeti információkat, háttéranyagokat készítsünk olvasóink számára, hozzásegítve Önöket a gazdasági folyamatok mélyebb megértéséhez.

Az új mfor.hu címlap
Az új mfor.hu címlap

Folytatjuk ebben az évben is interjúinkat a gazdasági élet meghatározói szereplőivel, tavaly Varga Mihály, Szijjártó Péter a kormányzati gazdaságpolitikáról beszéltek, Jelasity Radován és Vida József a magyar bankrendszer meghatározó vezetőiként nyilatkoztak lapunknak, míg Oszkó Péter volt pénzügyminiszterként és kockázati-tőkebefektetőként osztotta meg véleményét a gazdaság egyes részeiről. Továbbra is hangsúlyt fektetünk a vállalati és személyes befektetési lehetőségekkel, pénzügyi döntéseket segítő információkkal foglalkozó témákra. Foglalkozunk a kriptodevizák és a mögötte álló blockchain-technológia terjedésével és tovább elemezzük a makrogazdasági folyamatokat is.

Megújult formában kínáljuk szolgáltatásainkat is: a tucatnyi kalkulátorunkat, valamint online kereskedési rendszerünket is. És készülünk egy-két újdonsággal is, ami a magyar gazdasági sajtóban még nemigen fordult elő.


Reméljük, a mostani technikai-arculati változásokkal újabb olvasókat nyerünk, hiszen az eddig eltelt egy évben a tartalmi megújulás közel felével növelte meg olvasóink számát, amit ezúton is köszönünk. Minden változtatásunk azt a célt szolgálja, hogy egyre jobb minőségű tartalmat tudjunk Önöknek kínálni. Reméljük, továbbra is velünk tartanak ezen az úton.

Üdvözlettel,
Pásztor András
a Menedzsment Fórum ügyvezetője

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!