<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az iváncsai ipari park szennyvíz-rendszeréhez kötődik a projekt.

A napi.hu vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben, hogy a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. végezheti az iváncsai ipari parkhoz kapcsolódó szennyvíz beruházás tervezését és kivitelezését, nettó 7 milliárd 361 millió forintért. A cég ugyanitt már nyert egy közel 20 milliárdos ivóvíz beruházást is.

A feladat meghatározása: „Iváncsa ipari-innovációs fejlesztési terület víziközmű fejlesztése, szennyvízelvezetés és- tisztítás”. A megépülő új szennyvíztisztító telep és az ipari park között építeni kell a nyertesnek egy 1 313 méter hosszú nyomóvezetéket, egy átemelő létesítésével.

Az ajánlatkérők (NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. és a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.)  április 12-én kötöttek szerződést a nyertessel.

(napi.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.