<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Homlok Zsolt áll azon vállalkozás mögött, amely tőkeemelés révén többségi tulajdonrészt szerzett a Haladásban.

A Haladás többségi tulajdona egy tőkeemelést követően került az egyik korábbi kistulajdonoshoz, amely cég a 35 és fél milliós összeget a Vasútvilltől kapta meg, számolt be az Ugytudjuk.hu.

Homlok Zsolt és Mészáros Ágnes (Fotó: Szombathelyi Swietelsky-Haladás)Homlok Zsolt és Mészáros Ágnes (Fotó: Szombathelyi Swietelsky-Haladás)

A lap szerint egyrészt Séllei Árpád, a focicsapatot üzemeltető cég ügyvezetője maga is elismerte, másrészt pedig az Ugytudjuk.hu érdeklődésére a Vasútvill is közölte, hogy a Homlok Zsolt áll a Kft. mögött. Ezzel gyakorlatilag elismerték, hogy a Szombathelyi Haladás többségi tulajdona Homlok Zsolthoz került.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.