2p

A Szőnyi úton építenek stadiont fedett lelátóval, mellé versenycsarnokot és edzőcsarnokot is felhúz a Fejér B.Á.L. és az Épkar Zrt.

Nettó 22 milliárd forintos ajánlattal a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Építő- és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. alkotta konzorcium nyerte el a „BVSC-Zugló Sportcentrum Komplex Fejlesztése keretében: Labdarúgó Stadion, Többfunkciós Versenycsarnok, Küzdősport Edzőcsarnok és kapcsolódó külső létesítmények építése” tárgyban kiírt közbeszerzést - írja az rtl.hu.

A Fejér B.Á.L. Zrt. Mészáros Lőrincék családi cége, az Épkar Zrt. szintén egy családi cég: Szeivolték vállalkozása több alkalommal volt érintett olyan közbeszerzésekben, amelyben Mészáros Lőrinc valamilyen érdekeltsége megbízáshoz jutott.

Új pályát kap a csapat, lehet örülni. Fotó: bvsc.hu
Új pályát kap a csapat, lehet örülni. Fotó: bvsc.hu

A Szőnyi úti stadiont 2014-ben kezdték felújítani, 2015-ben pedig átadták a megújított, 105x68 méteres futballpályát - írja a portál. Most ezt elbontják és egy teljesen új stadiont építenek 1999 fős, fedett lelátóval, drénezéssel, öntözéssel és pályafűtéssel ellátott élőfüves futballpályával, valamint kiegészítő műfüves zónával. A sporttelepen az új futball stadion mellett épül egy új, bruttó 4300 négyzetméteres, multifunkciós versenycsarnok 432 fős fedett lelátóval és napelem-rendszerrel, valami egy új közdősport edzőcsarnok is. Az épületek körül utakat, parkolókat, zöldfelületeket alakítanak ki. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!