<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szőnyi úton építenek stadiont fedett lelátóval, mellé versenycsarnokot és edzőcsarnokot is felhúz a Fejér B.Á.L. és az Épkar Zrt.

Nettó 22 milliárd forintos ajánlattal a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Építő- és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. alkotta konzorcium nyerte el a „BVSC-Zugló Sportcentrum Komplex Fejlesztése keretében: Labdarúgó Stadion, Többfunkciós Versenycsarnok, Küzdősport Edzőcsarnok és kapcsolódó külső létesítmények építése” tárgyban kiírt közbeszerzést - írja az rtl.hu.

A Fejér B.Á.L. Zrt. Mészáros Lőrincék családi cége, az Épkar Zrt. szintén egy családi cég: Szeivolték vállalkozása több alkalommal volt érintett olyan közbeszerzésekben, amelyben Mészáros Lőrinc valamilyen érdekeltsége megbízáshoz jutott.

Új pályát kap a csapat, lehet örülni. Fotó: bvsc.huÚj pályát kap a csapat, lehet örülni. Fotó: bvsc.hu

A Szőnyi úti stadiont 2014-ben kezdték felújítani, 2015-ben pedig átadták a megújított, 105x68 méteres futballpályát - írja a portál. Most ezt elbontják és egy teljesen új stadiont építenek 1999 fős, fedett lelátóval, drénezéssel, öntözéssel és pályafűtéssel ellátott élőfüves futballpályával, valamint kiegészítő műfüves zónával. A sporttelepen az új futball stadion mellett épül egy új, bruttó 4300 négyzetméteres, multifunkciós versenycsarnok 432 fős fedett lelátóval és napelem-rendszerrel, valami egy új közdősport edzőcsarnok is. Az épületek körül utakat, parkolókat, zöldfelületeket alakítanak ki. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.