2019. október 28. 09:55
MTI

A negyedéves EBIT-eredménye.

A Philips kamat- és adófizetés előtti eredménye (EBIT) 2,6 százalékkal, 583 millió euróra emelkedett az idei harmadik negyedévben az egy évvel korábbi 568 millió euróról, elsősorban gyógyászati berendezéseinek eladásnövekedésére.

A holland konszern hétfőn azt közölte, hogy összehasonlítható alapon számítva a negyedéves bevétele 6 százalékkal, 4,7 milliárd euróra emelkedett, különösen annak a hatására, hogy kétszámjegyű értékesítési növekedést ért el Kínában, Indiában és Latin-Amerikában. A Philips adózás utáni eredménye 29 százalékkal, 208 millió euróra zsugorodott az egy évvel korábbi 292 millió euróról.

A Philips - amely három éve vált meg alacsony nyereségességű fényforrás üzletágától, hogy részben az egészségügyre koncentráljon - három nagy divíziót működtet, ezek személyi használatra szolgáló kisebb elektromos eszközöket, diagnosztikai készülékeket, továbbá az egészségügyben alkalmazható szoftvereket gyártanak, illetve fejlesztenek. A Philips a világ több mint 100 országában van jelen és mintegy 77 ezer embert foglalkoztat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.