2020. május 25. 19:16
mfor.hu

A tőzsde honlapján tették közzé a közbeszerzési eljárásról szóló hírt.

A közlés szerint a 4iG-t hirdették ki győztesként azon a közbeszerzési eljáráson, amelyen „A Nébih szakrendszereinek szoftverfejlesztési és alkalmazás támogatási feladatainak ellátására” lehetett jelentkezni. A közbeszerzés összértéke közel 3,721 milliárd forint.

Jól indult az év a 4iG-nél

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy folytatta az elmúlt évben megkezdett dinamikus növekedését a Jászai Gellért által vezetett és az ő többségi, valamint a Mészáros-érdekeltség Opus Global Nyrt. közel 10 százalékos tulajdonában álló informatikai cég.

Az informatikai vállalat az első negyedévben 8,62 milliárd forint IFRS szerint konszolidált nettó árbevételt ért el, 578 millió forint EBITDA és 311,7 millió forintos adózott eredmény mellett – derült ki a társaság tőzsdei gyorsjelentéséből. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.