<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az állam is adott rá pénzt. 

A kormány a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program keretében összesen 3,6 milliárd forint támogatással járult hozzá a Jász-Plasztik Kft. 10 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházásához.

Varga Mihály pénzügyminiszter a járműipari fejlesztésének átadásán elmondta: a kapacitásbővítés új, innovatív technológiák alkalmazásával magasabb hozzáadott értékű termékek előállítását teszi lehetővé.

Az egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő nagyvállalat a járvány idején azon társaságok közé tartozott, amelyek megtartották munkavállalóikat, folytatták beruházásaikat. A cég itthon és külföldön 5000 embert foglalkoztat, hat gyárban és két országban folyik a termelés.

A Jász-Plasztik Kft. akkumulátorgyártó üzeme Jászberényben. Fotó: MTI Fotó: Bugány JánosA Jász-Plasztik Kft. akkumulátorgyártó üzeme Jászberényben. Fotó: MTI Fotó: Bugány János

A 2015 óta működő Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program a beruházások támogatásának egyik legsikeresebb eszköze: az elmúlt év végéig 249 támogatási szerződést kötöttünk meg a vállalatokkal. A megvalósult, illetve megvalósuló beruházások összértéke 573 milliárd forint, amelyből 227 milliárd forint a vissza nem térítendő támogatás összege. A támogatott beruházások csaknem 4 ezer munkahelyet hoztak létre országszerte. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.