2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Rába Járműipari Holding futómű-üzletága napelempark telepítésére és a gyártócsarnokok energiahatékonyságának növelésére fordíthatja pályázaton elnyert forrásait, hogy csökkenthesse energiaköltségeit és fenntarthatóvá tegye tevékenységét.
 

Közel 5,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott energiahatékonyság-javító, valamint megújulóenergia-termelő beruházásokra a Rába csoport legnagyobb tagvállalata, a Rába Futómű Kft. a kormány által indított Gyármentő Program keretében – számolt be az MTI a hírről a társaság közlése alapján

A Rába Járműipari Holding Nyrt. mintegy 4 milliárd forintos, európai uniós és hazai forrásokat is felhasználó fejlesztése, amely a futómű- és a járműgyártó üzletágakat érintette, és ötven új munkahelyet teremtett..

Az energiaköltségek csökkentésével tennék fenntarthatóvá a Rába tevékenységét. Az ingyenpénzt a futóműüzletág a Rába Modernizációs Program 2025 keretében napelempark telepítésére és a gyártócsarnokok energiahatékonyságának növelésére fordíthatja, hogy csökkenthesse energiaköltségeit és fenntarthatóvá tegye tevékenységét.

Az energiahatékonysági modernizáció következő lépése a csarnokok tetejének és oldalfalainak megújítása lesz, aminek eredményeként a tető alkalmassá válik a napelemek fogadására is. A Rába árfolyama 2,8 százalékos erősödéssel reagált a bejelentésre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!