1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Távol került örökségétől Vajna Tímea.

Megközelítőleg 4,7 milliárd forint veszteséget mutatott ki az a cég, amelybe Andy Vajna egykori filmproducer és kaszinókirály belepakolta az özvegyének szánt – a hagyatéki végzés szerint – 123 millió dolláros örökséget - írja a 24.hu az AV Perfect Kft. 2020-as beszámolójára hivatkozva. 

A cég friss mérlegéből eltűnt egy korábban szereplő 130 millió dolláros befektetett eszköz. Ennek oka a dokumentum szerint, hogy a cég tavaly eladta az amerikai Cinergi Pictures Entertainment Inc.-ben tulajdonolt részvényeit. Bevételt azonban nem mutatott ki a vagyonkezelő, kapcsolt vállalkozással szembeni követelésként tartja nyilván, és úgy fest, hogy a vételár nem érkezett meg a mérlegzárásig. Ezek után az AV Perfect Kft.-nek egyetlen vállalkozásban sincs érdekeltsége, céges kapcsolata egyedül az anyavállalatával, a nevadai VMT Holdings-szal maradt. 

A részvényeladási tranzakció eredményeként keletkezett 16 millió dolláros veszteséget a cég eredménytartalékába helyezték. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!