Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Miután az évek során milliárdos veszteséget hozott össze, Leisztinger Tamás érdekeltségéből a külügyminisztert is megjachtoztató Szijj László érdekkörébe kerül át a DVTK.

Aláírásra került a BORSODI SPORT Holding Kft., valamint az Arago Befektetési Holding Zrt. által a klub többségi üzletrészét tulajdonló Borsodsport Invest Kft. 100 százalékának megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződés - tette közzé a DVTK szerdán honlapján. Az ügyletet a 24.hu járta körbe; a portál azt írja, a Borsodsport Invest eddig az ARAGO Befektetési Holding Zrt.-n keresztül Leisztinger Tamás érdekeltségében állt, 2015 óta összesen durván 1,7 milliárd veszteséget hozott össze a cég. 

A vevőt, a Borsodi Sport Holding Kft.-t közvetlenül karácsony előtt hozták létre, a cégjegyzék alapján az egészségügyi vállalkozásokban érdekelt Magyar Olivér Mátyás rendelkezik minősített többségű befolyást biztosító szavazati joggal.

Dr. Magyar Olivér Mátyás. Fotó: dvtk.hu
Dr. Magyar Olivér Mátyás. Fotó: dvtk.hu

Érdekesebb azonban tulajdonostársa, a Hódmezővásárhelyi Útépítő - a cég, amely 2019-ben 58 milliárd forint forgalmat és több mint hatmilliárd forint nyereséget könyvelt el, közvetett tulajdonosa pedig a Duna Aszfalt, Szíjj László érdekeltsége - emlékeztetőül:

ő az a milliárdos, akinek jachtján pihent a nyáron Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A cél: akár nemzetközi szinten is az élvonal

„Egy ilyen környezetben lehetőségünk lesz arra, hogy a sportolóknak a professzionális edzői háttér mellett infrastrukturálisan és orvosszakmai oldalról is olyan támogatást biztosítsunk, ami a személyi fejlődésükkel párhuzamosan egy még erősebb, egységesebb és akár nemzetközi szinten is az élvonal felé törekvő csapatot eredményez. Ez az elsődleges cél, amiért közösen kell dolgoznunk” – fogalmazott a sajtótájékoztató Magyar Mátyás.

A DVTK-hoz húsz szakosztály és egy észak-magyarországi labdarúgó-hálózat is hozzátartozik.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.