<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

24 órán át több szolgáltatás sem lesz elérhető.

Egy országos informatikai adatközponti karbantartás miatt számos postai szolgáltatás nem lesz elérhető - közölte a Magyar Posta. A Portfolio közlése szerint a karbantartás március 11-én szombaton, 18 órakor kezdődik és 24 órán át tart majd.

Ezalatt a posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások (például vámügyintézés, a csekkautomata szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói) nem funkcionálnak.

Az online fizetési lehetőséget azonban meghosszabbított fizetési határidővel biztosítják, valamint a csomagautomaták esetében a csomagok kivétele funkció ez idő alatt is elérhető marad.

A karbantartások miatt 17 postai szolgáltatóhely március 11-én, szombaton csak szűkített nyitvatartással üzemel, ami azt jelenti, hogy egységesen, 17 órakor bezárnak majd. Március 12-én, vasárnap pedig 4 postai szolgáltatóhely zárva tart. Az érintett posták listája ide kattintva tölthető le.