TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Ez a bank Szemerey Tamásé, Matocsy György jegybankelnök unokatestvéréé.

Bezárja az összes vidéki fiókját a Matocsy György jegybankelnök unokatestvére, Szemerey Tamás tulajdonában álló Növekedési Hitelbank, írja az Index.

A Matolcsy-vezette Magyar Nemzeti Bank december 18-i határozata szerint az NHB-nál átmeneti korlátozó intézkedéseket vezetnek be, így felügyeleti biztost rendeltek ki, 7 millió forintban maximalizálták az egy ügyfél által felvehető betéteket egy hónapos időtávra, illetve megtiltották az új kockázat-vállalást (vagyis az új hitelkihelyezéseket).

Az Indexnek most azt jelezték a vidéki olvasók, hogy a helyi NHB-fiókokra az van kiírva, hogy a fiókok bezárnak. A lap szerint az NHB már az MNB-határozat előtt eldöntötte, hogy az országos fiókhálózat 90 százalékát bezárja. A fiókokra már jövő héten kikerül a "zárva" tábla, kivéve a paksit, amely még két hónapig nyitva marad.

Hosszabb távon csak az Akadémia.utcai univerzális (banki és befektetési szolgáltatásokat is nyújtó) fiók marad meg az ügyfeleknek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.