<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ez a bank Szemerey Tamásé, Matocsy György jegybankelnök unokatestvéréé.

Bezárja az összes vidéki fiókját a Matocsy György jegybankelnök unokatestvére, Szemerey Tamás tulajdonában álló Növekedési Hitelbank, írja az Index.

A Matolcsy-vezette Magyar Nemzeti Bank december 18-i határozata szerint az NHB-nál átmeneti korlátozó intézkedéseket vezetnek be, így felügyeleti biztost rendeltek ki, 7 millió forintban maximalizálták az egy ügyfél által felvehető betéteket egy hónapos időtávra, illetve megtiltották az új kockázat-vállalást (vagyis az új hitelkihelyezéseket).

Az Indexnek most azt jelezték a vidéki olvasók, hogy a helyi NHB-fiókokra az van kiírva, hogy a fiókok bezárnak. A lap szerint az NHB már az MNB-határozat előtt eldöntötte, hogy az országos fiókhálózat 90 százalékát bezárja. A fiókokra már jövő héten kikerül a "zárva" tábla, kivéve a paksit, amely még két hónapig nyitva marad.

Hosszabb távon csak az Akadémia.utcai univerzális (banki és befektetési szolgáltatásokat is nyújtó) fiók marad meg az ügyfeleknek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.