<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Megvan a BÁV Zrt. új vezérigazgatója.

A műkereskedelemmel és zálogházi szolgáltatással foglalkozó BÁV Zrt. új vezérigazgatója Slánicz Béla, munkáját 2018. június 15-én kezdi meg a társaságnál - közölte a cég pénteken az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a korábbi vezérigazgató, Mohl László a cégen kívül folytatja karrierjét.

A közlemény ismerteti, hogy Slánicz Béla csaknem 25 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi, illetve IT-vállatok irányítása területén, karrierje során számos felsővezetői pozíciót töltött be. Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte 1996-ban számvitel-aktuárius szakon, emellett az Oxford Brooks Universityn folytatott MBA-tanulmányokat, és szerzett CMS-képesítést.A 245 éves múltú BÁV-nak három üzletága van, az 1920 óta működő BÁV Műkereskedelem, a magyar zálogpiacon a kezdetek óta vezető szerepet betöltő, több mint 100 budapesti és vidéki fiókkal rendelkező BÁV Zálog, valamint a hazai becsüsképzés központjának számító BÁV Becsüs Akadémia. Nyilvános céginformáció szerint a BÁV Zrt. értékesítési nettó árbevétele 2017-ben 11,57 milliárd forint volt az előző évi 12,96 milliárd forint után. A társaság 2017-ben 258,7 millió forint adózott eredményt ért el az előző évi 771,7 millió forinttal szemben.

A címben megidézett Rogán Antal meg úgy jön ide, hogy közismerten szereti a luxustáskákat, és 2016-ban több alkalommal is úgy kapták lencsevégre a fotósok, hogy a Louis Vuitton-csoporthoz tartozó olasz luxusmárka Berluti egy 700 ezer forintos modelljét szorongatta. A táska eredetét a HVG firtatta, nekik annyit árult el Rogán, hogy egy BÁV-ban vette. A sztori elsőre mindenkinek bűzlött, de a BÁV sietve a propagandaminiszter mellé állt, és közölte, hogy a VIP-fiókukban foglalkoznak nagyobb értékű tárgyakkal, így táskákkal is. Ennél konkrétabbat nem osztottak meg, de hát ennyiből még az is lehet, hogy Rogán igazat szólt, és valóban náluk vette a táskát. Szóval, ha újabb szép tatyóra támad gusztusa, most már tudja, ki az az új ember, akit keresnie kell.

(via MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.