1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A leggazdagabb magyar résztulajdonában lévő CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. részére szolgáltat csoportos élet- és balesetbiztosítást, évente több mint 300 millió forintért. 

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., hogy igazgatósága – a szerződéskötési moratórium idejének lejártát követően – a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel, mint ajánlatkérővel biztosítási szolgáltatások beszerzése, ezen belül csoportos élet- és balesetbiztosítás tárgykörben, 304 070 914 forint/év biztosítási díjtétel meghatározása mellett, uniós, nyílt eljárás eredményeként és nyertes ajánlattevőként szerződést kötött.

A CIG Pannónia egyetlen ismert, 5 százalék feletti tulajdonosa - 57,5 százalékban - az a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft., amelynek társtulajdonosa Mészáros Lőrinc.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!