TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A hamis hírek szűrése a célja a Facebooknak, amely elkezdi szűrni a felkerülő fotók és videók valóságtartalmát.

A Facebook elkezdi a platformjára feltöltött fotók és videók valóságtartalmának az ellenőrzését, azzal a céllal, hogy kizárja az olyan eseményeket, mint mikor orosz propagandisták hamis híreket népszerűsítettek az oldalon a legutóbbi amerikai választás alatt. A vállalat bejelentette, hogy mind technológiai, mint emberi ellenőrzést fognak végezni, hogy megpróbálják elejét venni a félreinformálásnak új vizuális megoldásokkal – akár egy cikkben, akár egy kép címében, vagy egy video háttérében futó audió szöveg lehet félrevezető, számolt be hírlevelében a Facebook.

A törekvés a Facebook új stratégiai irányaiba beilleszkedik, mellyel a felhasználók adatait kívánják biztonságban tudni, védeni a választások tisztaságát, és harcolni a félrevezető hírek ellen. A többletköltségeket a cég szerint a felhasználók bizalmának hosszú távú fenntartása kompenzálni fogja.

Facebook mesterséges intelligencia algoritmusokat is fejleszt, mellyel 52,000 féle felhasználói tulajdonságot képes klasszifikálni. A leghatékonyabb ilyen algoritmus, az FBLearner Flow segítségével a felhasználók preferenciáit vizsgálják, és úgy ajánlanak új termékeket nekik, hogy az megelőzi a valós igény felmerülését a felhasználókban. A fejlesztéssel a Facebook a kiskeresedőkkel tervez hatékonyan együttműködni.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.