2018. szeptember 17. 08:55
mfor.hu

A hamis hírek szűrése a célja a Facebooknak, amely elkezdi szűrni a felkerülő fotók és videók valóságtartalmát.

A Facebook elkezdi a platformjára feltöltött fotók és videók valóságtartalmának az ellenőrzését, azzal a céllal, hogy kizárja az olyan eseményeket, mint mikor orosz propagandisták hamis híreket népszerűsítettek az oldalon a legutóbbi amerikai választás alatt. A vállalat bejelentette, hogy mind technológiai, mint emberi ellenőrzést fognak végezni, hogy megpróbálják elejét venni a félreinformálásnak új vizuális megoldásokkal – akár egy cikkben, akár egy kép címében, vagy egy video háttérében futó audió szöveg lehet félrevezető, számolt be hírlevelében a Facebook.

A törekvés a Facebook új stratégiai irányaiba beilleszkedik, mellyel a felhasználók adatait kívánják biztonságban tudni, védeni a választások tisztaságát, és harcolni a félrevezető hírek ellen. A többletköltségeket a cég szerint a felhasználók bizalmának hosszú távú fenntartása kompenzálni fogja.

Facebook mesterséges intelligencia algoritmusokat is fejleszt, mellyel 52,000 féle felhasználói tulajdonságot képes klasszifikálni. A leghatékonyabb ilyen algoritmus, az FBLearner Flow segítségével a felhasználók preferenciáit vizsgálják, és úgy ajánlanak új termékeket nekik, hogy az megelőzi a valós igény felmerülését a felhasználókban. A fejlesztéssel a Facebook a kiskeresedőkkel tervez hatékonyan együttműködni.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.