2p

Ami eddig extra volt, most már alap a Zing Burgernél.

Amit eddig extraként lehetett kérni, az most már alap lesz a Zing Burger kínálatában, hiszen májustól minden hamburgerbe Angus marha húspogácsa kerül. A burgerezőlánc tulajdonosai régóta szerették volna ezzel az újítással megajándékozni a hamburgerek szerelmeseit, egy amerikai húspogácsázó gép pedig most lehetővé tette mindezt.

A gép a korábbi technológiákkal ellentétben nem formákba tömöríti a húst, hanem a kézmozdulatokat utánozva a tökéletességig másolja a kézi pogácsázást. Ezt követően a húsokat a legmegfelelőbb hőmérsékleten, a saját zsírjában sütik meg, hogy tökéletes húspogácsát tálaljanak a vendégeknek.

A fogyasztók számára ez egy példa nélküli helyzetet teremt: miközben emelkedik a minőség és tovább javul az ízvilág, és az új technológiának köszönhetően minimális áremeléssel az ár-érték arány kiemelkedőbb lett.

Már kizárólag Angus marhahúsból készülnek a húspogácsák
Már kizárólag Angus marhahúsból készülnek a húspogácsák
Fotó: Zing Burger

Aki járt már a Zing Burgerben, annak egyébként nem lehet újdonság az Angus marha burger, hiszen először ők kezdték el népszerűsíteni itthon ezt a hústípust, amely előnyösebb a hagyományos marhahúshoz képest, hiszen kedvezőbb zsírszerkezetű, magasabb omega-3 és CLA tartalmának köszönhetően pedig az emberi szervezetre is jó hatással van.

„Hitvallásunk, hogy csak olyan alapanyagokból készítsünk gyorsan, könnyen fogyasztható ételeket, amiket a saját gyerekeinknek is szívesen adnánk, még akkor is, ha a piacunk gyakran a gyors városi fogyasztással azonosítják. A legelőn legeltetett állatok húsának prémium minőségű a táplálék és nyomelem tartalma. Elköteleződésünk oka az is, hogy az Angus húsmarhát születésétől úgy nevelik, hogy jó minőségű húst adjon ki magából, ennek megfelelően is táplálják” – magyarázta Susánszky Ádám, a Zing Burger & Co. társalapítója.

Nem titok az sem, hogy a Zing Burger prémium Angus marhahús beszállítói az észak-magyarországi Naragh, és a Terra Pannonia lesznek egy erdélyi vállalkozás mellett.

Az Angus húspogácsák ráadásul egy fejlesztési folyamat eredményeként a Zing Burger saját sütésű zsömléibe kerülnek, de azzal is kísérleteznek, hogy a köretként tálalt sült krumplit is marhafaggyúból álló olvadékony zsiradékkal, és ne magolajokkal süssék.

Susánszky Ádám azt is elárulta: az új éttermük Újlipótváros ikonikus hentesboltjában kap helyet. Ez lesz a burgerezőlánc 16. üzlete.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!