<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az egyik legnagyobb magyar ingyenes levelezőrendszert eladja a Central Médiacsoport - a norvég Fjordmail International az új tulajdonos.

Tulajdonost vált az egyik legnagyobb, ingyenes magyar e-mail szolgáltató, a Citromail – erről a Media1 ír az alapján a figyelemfelhívó ablak alapján, amit a levelezőrendszer felhasználói kapnak belépés után.

Az adás-vételt követően a Fjordmail International lesz a Startlap termékcsoporthoz tartozó ingyenes levelezőrendszer üzemeltetője. A Media1 idézi a témával ugyancsak foglalkozó HWSW-t - a portál szerint a norvég Fjordmail International több, elsősorban skandináv gyökerű (köztük három norvég, kettő dán és egy finn) publikus webmail-rendszert és híroldalt üzemeltet. Az informatikai portál úgy tudja, hogy a cégnek a Citromail lehet az első kelet-európai érdekeltsége.

A Citromail regisztrációs oldala 2022. június 20-án.A Citromail regisztrációs oldala 2022. június 20-án.

A felhasználókat egyébként az uniós adatvédelmi rendelet értelmében tiltakozási lehetőség illeti meg, így aki nem kívánja, hogy adatai az új adatkezelőhöz kerüljenek, jelezheti azt az üzemeltetőnél, mely ezt követően törli a fiókját - írja a Media1.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.