1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

A Telexnek számolt be arról több olvasó, hogy a Vinted ingyenes szállítási akciója miatt használhatatlan vált a FoxPost. Az olvasók arra panaszkodtak, hogy napok óta nem tudnak csomagot feladni, vagy csak kis szerencsével találnak üres helyet az automatákban.

Túl sokan akartak élni az ingyenes küldéssel
Túl sokan akartak élni az ingyenes küldéssel
Fotó: Depositphotos

A FoxPost a portál megkeresésére azt válaszolta, hogy „az elmúlt napokban szokatlanul magas, szökőárszerű terhelés érte a FoxPost rendszerét, ami egy független e-kereskedelmi piactér által meghirdetett, rövid időtartamú ingyenes csomagküldési akció következménye.” A csomagküldő cégnél a terhelés csökkentésén folyamatosan dolgoznak, ezért hosszabbították meg a FoxPost futárainak munkaidejét, akik a kiemelt automatákat ahogy tudják, ürítik.

Egyúttal felvették a kapcsolatot a Vinteddel is, akik arról tájékoztatták a FoxPostot, hogy „miután értesültek a csomagküldési problémákról, törölték az ötnapos ingyenes szállítási limitet a FoxPost-rendeléseknél a kampányban. Ez azt jelenti, hogy megszűnt az időnyomás, a felhasználóknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a csomagjaikat az ötnapos időszakon belül kellene feladniuk”. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!