1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb béremelést jelentett be a diszkontlánc.

A Lidl Magyarország újabb béremelésről döntött, amelynek értelmében szeptembertől többek között az áruházi és raktári dolgozók bérét további 10 százalékkal megemelik – derül ki a cég szerkesztőségünknek is megküldött közleményéből.

Az emeléssel az áruházi dolgozók bére jelenleg 8 órás munkaviszony mellett átlagosan bruttó 452 ezer-587 ezer forint között alakul, míg az áruházvezetők bruttó 993 ezer-1,217 millió forint közötti fizetéseket vihetnek haza, a területi vezetők pedig bruttó 970 ezer-1,57 millió forintos fizetéseket realizálnak.

A logisztikai központokban dolgozó fizikai munkavállalók pedig bruttó 473 ezer-764 forint közötti bérben részesülnek – tette hozzá a cég.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!