2018. augusztus 31. 09:14
mfor.hu

A korábban emissziós botrányba futó vállalnál úgy tűnik továbbra is komoly gondok vannak az autók károsanyag-kibocsátásával.

A Volkswagen marketing-igazgatója szerint még csak modelljeinek fele kapta meg a szeptembertől életbe lépő károsanyag-kibocsátás teszten az engedélyt, így szeptemberben és októberben az eladások csökkenésére kell számítani, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

A VW márka 14 fő típusából 7 már rendelkezik az új WLTP engedéllyel, azonban a legnépszerűbb modell, a Golf várhatóan szeptember végére lesz engedélyezve. Thomas Zahn szerint az új teszt 2-3-szor több időt vesz igénybe, és ugyanazon modell különböző típusainak is önálló ellenőrzésen kell átesnie. A gyenge őszt várhatóan erős decemberi eladások ellensúlyozzák majd.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.