<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A korábban emissziós botrányba futó vállalnál úgy tűnik továbbra is komoly gondok vannak az autók károsanyag-kibocsátásával.

A Volkswagen marketing-igazgatója szerint még csak modelljeinek fele kapta meg a szeptembertől életbe lépő károsanyag-kibocsátás teszten az engedélyt, így szeptemberben és októberben az eladások csökkenésére kell számítani, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

A VW márka 14 fő típusából 7 már rendelkezik az új WLTP engedéllyel, azonban a legnépszerűbb modell, a Golf várhatóan szeptember végére lesz engedélyezve. Thomas Zahn szerint az új teszt 2-3-szor több időt vesz igénybe, és ugyanazon modell különböző típusainak is önálló ellenőrzésen kell átesnie. A gyenge őszt várhatóan erős decemberi eladások ellensúlyozzák majd.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.