TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A korábban emissziós botrányba futó vállalnál úgy tűnik továbbra is komoly gondok vannak az autók károsanyag-kibocsátásával.

A Volkswagen marketing-igazgatója szerint még csak modelljeinek fele kapta meg a szeptembertől életbe lépő károsanyag-kibocsátás teszten az engedélyt, így szeptemberben és októberben az eladások csökkenésére kell számítani, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

A VW márka 14 fő típusából 7 már rendelkezik az új WLTP engedéllyel, azonban a legnépszerűbb modell, a Golf várhatóan szeptember végére lesz engedélyezve. Thomas Zahn szerint az új teszt 2-3-szor több időt vesz igénybe, és ugyanazon modell különböző típusainak is önálló ellenőrzésen kell átesnie. A gyenge őszt várhatóan erős decemberi eladások ellensúlyozzák majd.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.